psk_2

NACIJA DRŽI DAH

Francuska drhti zbog Mbappeovog nosa; Savez u priopćenju otkrio hoće li igrati i dalje

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 18.06.2024 09:26
  • Objavljeno 18.06.2024 u 09:26
Bionic
Reading

Ponajbolji svjetski igrač slomio je nos nakon duela s Kevinom Dansom tijekom utakmice između Francuske i Švicarske (1:0). Unatoč tome što su njemački liječnici sugerirali operaciju, Mbappe ostaje na Euru

Kylian Mbappe zaradio je frakturu nosa, ali ipak neće ići na operaciju, tako da nastavak Europskog prvenstva za njega nije upitan.

Kao što smo već pisali, Mbappe je ozlijedio nos u samoj završnici sinoćnjeg susreta između Francuske i Austrije (1:0); u jednom skoku za loptu glavom silovito udario u rame austrijskog stopera Kevina Dansa.

Francuski izbornik Didier Deschamps odmah ga je izvadio iz igre, a L'Equipe otkriva kako je Kylian Mbappe nakon utakmice sa stadiona kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Düsseldorfu na dodatne preglede. Iako su francuski mediji pisali kako su mu liječnici preporučili operaciju, do toga ipak neće doći.

Naime, službeno se oglasio Savez i poručio kako će kapetan nositi posebnu masku za nos:

'Mbappe se vraća u kamp reprezentacije, pomogli su mu medicinsko osoblje i dr. Franck Le Gall, koji je dijagnosticirao prijelom.

Bit će na liječenju nekoliko dana, ali neće biti operiran u bliskoj budućnosti. Nosit će masku kako bi se mogao vratiti natjecanju nakon liječenja', stoji u službenom priopćenju Francuskog nogometnog saveza.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal