novi preokret

Jose Mourinho ovim je potezom 'pogurao' Edina Džeku prema Hajduku

18.07.2024 u 11:35

Bionic
Reading

Saga oko mogućeg dolaska Edina Džeke (38) iz Fenerbahčea u Hajduk danas je dobila novi nastavak i ponovno rasplamsala nade navijača 'bilih' kako bi sjajni napadač ipak mogao završiti na Poljudu

Turski mediji tvrde kako je budućnost Edina Džeke (38) u redovima Fenerbahčea sve neizvjesnija iako ima ugovor do kraja lipnja 2025. godine.

Novi trener Fenera Jose Mourinho slaže momčad za novu sezonu te, prema navodima turskih medija, intenzivno traži još najmanje jednog napadača.

Sad je otkriveno kako je Mourinho krenuo po srpskog napadača Luku Jovića (26) na kojeg u Milanu više ne računaju. Portugalac želi iskoristiti priliku, a talijanski mediji bliski Milanu tvrde kako je Fenerbahče već krenuo u pregovore s igračevim zastupnikom Falijem Ramadanijem.

Turci su odmah zaključili kako je Mourinho ovim potezom dodatno 'pogurao' Edina Džeku prema Hajduku jer bi dolaskom Luke Jovića do sada nedodirljivi Dijamant u redovima Fenera dobio jakog i mladog konkurenta, a time i vjerojatno puno manje minuta na terenu.

Još je ranije Mourinho u napadački red Fenera doveo Cenka Tosuna pa bi dolazak Luke Jovića bio jasan znak da Džeko vrlo brzo odlazi iz Istanbula. A na Poljudu s nestrpljenjem čekaju razvoj događaja...

  • +55
Hajduk - Fenerbahče, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac