OD OVOG VIKENDA

Joško Jeličić i Hrvoje Vejić stižu na TV ekrane u programu MAXSporta!

31.07.2024 u 13:07

Bionic
Reading

Nakon više od dva mjeseca pauze na nogometnu pozornicu vraća se SuperSport Hrvatska nogometna liga

Krajem svibnja Dinamo je podigao pehar za osvojeni naslov prvaka, a fokus nogometnih navijača prebačen je na Euro u Njemačkoj. Nažalost, Dalićeva vrsta okončala je nastup na kontinentalnoj smotri već nakon prvog kruga natjecanja, pa se s velikim nestrpljenjem, još od druge polovine lipnja, čekaju nova nogometna uzbuđenja. A to su utakmice u nama najzanimljivijem natjecanju - domaćem prvenstvu - odnosno SuperSport HNL-u.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Istina, u programu MAXSporta pratili smo brojne pripremne utakmice, pa i dvoboje pretkola u europskim natjecanjima, ali tek sada slijedi ono pravo.

I zato s ponosom u programu MAXSporta, koji će iz vikenda u vikend pratiti sve utakmice SuperSport HNL-a, možemo najaviti i dva zvučna pojačanja, odnosno Joška Jeličića i Hrvoja Vejića, a oni će uz voditelje Valentinu Miletić i Anđelka Kecmana biti stručni komentatori viđenog na hrvatskim nogometnim terenima.

I tako već za ponedjeljak 5. kolovoza, od 18 sati, nakon prvog kola, možemo najaviti emisiju 'Studio HNL', a ona će se moći gledati na programu MAXSporta 1 (MAXtv).

Emisiju ćete moći gledati na MAXSprot kanalima, ekskluzivno na MAXtv-u, a najzanimljivije dijelove i na tportalu.