SUČIĆ ILI MODRIĆ?

Kada pročitate što su Španjolci vidjeli od Modrića, sve će vam biti jasno

15.09.2024 u 08:09

Bionic
Reading

U petom kolu LaLige španjolski prvak madridski Real je u gostima, nakon dva pogođena jedanaesterca, pobijedio Real Sociedad 2:0. Bio je to i okršaj dvojive Luke, 'domaćeg' Sučića i 'gostujućeg' Modrića

Nakon pobjede na 'vrućem' stadionu u San Sebastianu, više razloga za sreću i zadovoljstvo imao je 17 godina stariji Modrić.

Naravno, i Sučić može biti zadovoljan svojom igrom, iako sigurno još uvijek žali za dvije prigode, a koje su odsjele na vratnicama Courtoisovog gola.

Oba hrvatska reprezentativca krenula su od prve minute. S time što je Sučić zamijenjen u 75., dok je Modrić odradio na terenu cijelu utakmicu.

Inače, u španjolskim novinama As, Luka Modrić bio je među najbolje ocijenjenim igračima, zajedno s Valverdeom iz svoje momčadi, odnosno Zubimendijem, iz Sociedada. Iste novine Sučiću su dale tek za nijansu slabiju ocjenu.

A evo kako je As opisao Modrićev nastup.

'Najveća očekivanja za Hrvata. U prvom dijelu pokušao je kontrolirati ritam utakmice, iako mu je bilo teško protiv vrlo fizički moćne ekipe Real Sociedada. Ipak, poslao je odličnu loptu koju je Rüdiger zamalo pretvorio u pogodak te je pred kraj poluvremena ubacio opasnu loptu. Vidjela se neiscrpna kvaliteta. U drugom poluvremenu, nakon golova, osjećao se ugodnije. Osim toga, zamalo je postigao gol snažnim udarcem u posljednjim trenucima'.

Više informacija pronađite OVDJE.

Standings provided by Sofascore