Nije si mogao pomoći

Kolumbijac je osvojio srebro; reakcija trenera na njegov nastup je sve nasmijala!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 10.08.2024 20:12
  • Objavljeno 10.08.2024 u 19:45
Bionic
Reading

Angel Barajas, koji ima samo 17 godina, impresionirao je svojom rutinom koja je uključivala četiri složene akrobacije, od kojih su dvije bile povezane. Njegov uspjeh je važan ne samo za njega, već i za kolumbijski sport, koji je ovime dobio novo priznanje na međunarodnoj sceni

Ángel Gabriel Barajas Vivas postigao je izvanredan uspjeh na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. osvojivši srebrnu medalju u disciplini horizontalne šipke. Barajas je u finalu postigao rezultat od 14,533 bodova, identičan rezultatu japanskog gimnastičara Shinnosuke Oke, koji je osvojio zlato zahvaljujući boljoj ocjeni za izvedbu. Ova medalja je povijesna jer je prva olimpijska medalja u gimnastici za Kolumbiju.

Trener Ángela Barajasa, Jairo Ruiz, bio je izuzetno ponosan na izvedbu svog učenika u finalu horizontalne šipke na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine. Nakon što je Barajas završio svoju rutinu, koja je uključivala složene akrobacije i precizne izlaze, Ruiz je bio toliko zadovoljan da su on i Barajas odmah proslavili uz zagrljaj, znajući da su napravili nešto posebno.

Tijekom izvedbe, Riuz si nije mogao pomoći te je na komičan način, nastup proživljavao zajedno s mladim Kolumbijcem koji je bio na šipci. Cijelu situaciju pogledajte OVDJE.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal