PAPIROLOLOGIJA GOTOVA

Kramarić i službeno konkurent engleskim zvijezdama

12.01.2015 u 19:47

Bionic
Reading

Najbolji igrač i strijelac MAXtv Prve lige Andrej Kramarić riješio je i zadnju formalnost - dobio je radnu dozvolu Nogometnog saveza Engleske (The Football Association) te od utorka može trenirati sa svojom novom momčadi Leicester Cityja. Potvrdio je to za tportal.hr bivši hrvatski reprezentativac Boško Balaban koji je kao menadžer u suradnji s Vincenzom Cavaliereom i Kramarićevim ocem Josipom odradio cijeli posao

'Tako je, sve je obavljeno tijekom dana i od sutra, to jest utorka, Andrej Kramarić može trenirati s novom momčadi', riječi su Boška Balabana, bivšeg nogometaša koji je također kao igrač osjetio strast i čar igranja u engleskoj ligi.

'Čujem se s Andrejem svako malo, dopisujemo se i znam da je sretan. No o impresijama i svemu najbolje je da govori on. Znam da mu sada treba dan, dva da mu sve 'sjedne'', poručio je Balaban.

'Iznos obaju ugovora je poslovna tajna i napisi po novinama - gdje se baratalo iznosima i nekim povjerljivim detaljima - zamalo su zakomplicirali ovaj transfer. Kada sve postane službeno i kada Andrej dobije radnu dozvolu, uz pismo namjere HNS-a, znat će se i neki novi detalji', otkrio je Balaban.

Podsjetimo, spominjalo se da je cijeli posao za 23-godišnjeg Kramarića vrijedan 9,7 milijuna funti (oko 12,4 milijuna eura), što je najveći iznos koji su odlučili isplatiti u povijesti Leicester Cityja.

Leicester City trenutačno je na posljednjem mjestu Premiershipa sa 17 osvojenih bodova. U prošlom kolu su 'lisice' svladale Aston Villu, bivši Balabanov klub, te im sada do 17. mjesta, posljednjeg koje nudi ostanak u ligi, nedostaje tri boda. Dodajmo tome da trener Leicestera Nigel Pearson od početka ima velikih problema s realizacijom jer je njegova momčad zabila samo 20 puta u 21 utakmici.

Tko zna, možda Kramarić bude već u zapisniku za utakmicu protiv Stoke Cityja, koja se igra sljedećeg vikenda.