nešto neviđeno

Kukoč o slučaju Kalinić: Pa tko radi ovo svom klubu tri dana prije utakmice s Dinamom

10.09.2024 u 21:51

Bionic
Reading

Hajduk je donio iznenađujuću odluku smijenivši Nikolu Kalinića s pozicije sportskog direktora samo nekoliko dana prije velikog derbija s Dinamom.

Hajduk je razriješio Nikolu Kalinića dužnosti sportskog direktora samo tri dana prije derbija s Dinamom, što je izazvalo burne reakcije dijela javnosti bliske klubu. Jedan od onih koji su reagirali je i bivši igrač Hajduka, Tonći Kukoč.

'Jedino tko mora dati ostavku je Naš Hajduk, skupa sa nadzornim odborom. Nije se Kalinić sam potpisao, onaj tko ga je doveo, oni moraju dati ostavku, pa tko radi ovo svome klubu 3 dana prije utakmice s Dinamom. I prije nego što je Kalinić postao sportski direktor Hajduka, znali su da nema kvalifikacije da to bude, a dali su mu kormilo, iskoristili su ga u tom trenutku i sada su ga udrili nogom u guzicu i potjerali van.'

'Na sve načine pokušavaju srušiti instituciju od kluba, ljudi koji nemaju veze o ničemu vode jedan od najvećih klubova na. Nama ne trebaju neprijatelji, mi sami sebe rušimo. Svi su nam krivi, a zapravo jedini krivci smo mi sami. Silovanje i sustavno uništavanje kluba.'

'Klub je svetinja, ima stotine grafita po Splitu, di piše da je klub ispred svih, igrači, treneri, uprava, svi odlaze, ali Hajduk ostaje, a ovi iz našega hajduka napravili su sebe većim od kluba i tu je kraj priče', napisao je Kukoč.

  • +29
Hajduk - Osijek (31.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic