psk_2

nije ih štedio

Legendarni njemački golman odabrao najgoru reprezentaciju na Euru: Bili su sramotni!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 19.06.2024 08:54
  • Objavljeno 19.06.2024 u 08:54
Bionic
Reading

Nakon što je prisustvovao otvaranju Europskog prvenstva u svojoj rodnoj Njemačkoj, Jens Lehman se osvrnuo na dvoboj između Njemačke i Škotske te je Tartansku Vojsku izdvojio kao uvjerljivo najlošiju

Jens Lehmann (54), bivši njemački golman, trenutno djeluje kao komentator za Daily Mail tijekom Europskog prvenstva. U svom članku opisao je kako je prisustvovao otvaranju turnira na München Football Areni, gdje je Njemačka dominantno pobijedila Škotsku rezultatom 5:1.

Njemačka je bila prejaka za Škote od samog početka, postigavši tri gola već u prvom poluvremenu dok je Škotska ostala s igračem manje. U drugom dijelu utakmice Nijemci su kontrolirali igru i sigurno priveli susret kraju, osiguravši prvo mjesto u skupini A.

Lehmann je iznio svoje mišljenje da je Škotska najslabija momčad na Europskom prvenstvu nakon što je prisustvovao otvaranju Europskog prvenstva između Njemačke i Škotske.

  • +17
Njemačka - Škotska, Europsko prvenstvo (14.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

'Bio sam u Münchenu na otvaranju utakmice između Njemačke i Škotske i već mislim da je Škotska najgora momčad na turniru. Škotski nogometaši bili su sramotni i razočaravajuće loši za razliku od svojih fantastičnih navijača. Volio bih da prođu, ali ne vidim kako bi se to moglo dogoditi. Nijemci su bili nabrijani, ali Škoti su pogriješili u svemu.'

Njemačka iduću utakmicu u skupini A igra 19. lipnja protiv Mađarske s početkom u 18 sati.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal