LOKOSI NA POLJUDU

Leko najavio povratak formaciji 3-5-2 te progovorio o glasinama o nemirima u svlačionici: Ima puno priča da se događaju tučnjave...

03.03.2023 u 16:58

Bionic
Reading

Hajduk u nedjelju s početkom u 15 sati igra protiv Lokomotive na Poljudu u okviru 24. kola SuperSport HNL (MAXSport 1) . Susret je na konferenciji za medije održanoj u petak najavio trener Bijelih Ivan Leko.

'Lokomotiva je dobra ekipa, igraju otvoreno, neopterećeno, mladi su i lijepo ih je vidjeti. Igraju za gol više. Mi očekujemo da će tako doći i ovdje, prije svega igrati nogomet', kazao je trener Leko koji se osvrnuo i na prošlu utakmicu u kojoj je Hajduk u četvrtfinalu Kupa pobijedio Osijek u Gradskom vrtu.

'Promijenili smo sustav iz dva razloga, da vratimo vjeru i samopouzdanje igračima da se može dobiti utakmica. Ta odluka je donesena vjerojatno u 15. minuti utakmice u Zagrebu. A je li to najbolja utakmica ovog dijela prvenstva, nije. Naša najbolja partija bila je protiv Šibenika doma, što se tiče kontrole, šansi i ostaloga', dodao je Hajdukov trener te rekao kako nije odustao od sustava 3-5-2.

'Neću odustati od formacije s trojicom u obrani. Moje ekipe koje su igrale tu formaciju igrale su odlično i ja ću to vratiti. Ne u sljedećim tjednima, zasad ćemo ostati na 4-2-3-1, ali vratit ću. Krovinović i Livaja su u Osijeku jako dobro odigrali u obrambenom dijelu. Mislim da obrana kreće od igrača koji igraju naprijed.'

Dočekalo ga je i pitanje o nemirima i neskladu u svlačionici.

'Ima puno priče po gradu da se događaju tuče u svlačioni, da igrači idu autima, da se psuje... To su smiješne priče. Tužno je da se priča. Meni je važno da smo dobili utakmicu i jako sam sretan zbog igrača', naglasio je Leko.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.