VRUĆI POLJUPCI

Lindsey Vonn prevarila Tigera, uhvaćena s drugim!

12.09.2013 u 11:50

  • +13

Ljubavnice Tigera Woodsa

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Andrew H. Walker

Bionic
Reading

Najbolji golfer današnjice Tiger Woods zaista nema sreće u ljubavi. Nakon što se u burnoj brakorazvodnoj parnici rastao od supruge, između njega i američke skijašice Lindsey Vonn rodila se ljubav

Par se preko društvenih mreža često znao hvaliti kako uživaju zajedno i kako se jako vole, no prije nekoliko tjedana dogodio se scenarij koji je uzdrmao njihovu vezu. Prelijepa Lindsey uhvaćena je kako se ljubi s muškarcem, a on nije Tiger

Kako je procurilo u nekim američkim medijima, fatalni poljubac, koji će možda značiti kraj veze Tigera i Lindsey, dogodio se u 'backstageu' koncerta Justina Timberlakea i Jay-Z-a u Miamiju 26. kolovoza.

Svjedoci govore kako je Lindsey razmjenjivala poljupce s krupnim muškarcem koji je dio ljudi koji prate glazbenike na turneji.

'Nakon što je koncert bio gotov Lindsey je u društvu prijateljica s pićem u ruci došla u backstage i javila se zgodnom i visokom muškarcu blago sijede kose kojeg je očito od prije poznavala', kazao je jedan od svjedoka.

'Bacila mu se u ruke i počeli su se strastveno ljubiti', dodao je izvor koji nije mogao vjerovati da se Lindsey cijelo vrijeme rukama vješala oko njega dok ga je ljubila.

Kako će na ovo reagirati Tiger koji je bio poznat po varanju bivše supruge, ostaje za vidjeti.