POBJEDA HAJDUKA U DERBIJU

Livaja komentirao kaos u Hajduku: Želimo da Gattuso ostane

14.09.2024 u 07:33

Bionic
Reading

Marko Livaja pogotkom u 70. minuti odlučio je derbi 6. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Hajduka (0:1). Ovom pobjedom Hajduk je skočio na prvo mjesto tablice i sad ima bod više od Dinama.

'Ekipa je odigrala jednu organiziranu utakmicu, trener je dobro pripremio. Čekali smo tu jednu šansu koja se dogodila i iskoristili smo je', rekao Marko Livaja.

Najbolji igrač Hajduka komentirao je ovotjedni kaos u Hajduku i stao je uz trenera Gennara Gattusa za kojeg se spekuliralo da bi mogao otići zajedno sa sportskim direktorom Nikolom Kalinićem.

'Čitaš, izložen si tim vijestima. Naš je fokus na terenu, njihovo je da rješavaju to gore u kancelarijama. Trener ima svoj stil, možda nekome ne paše kako igramo, ali ima rezultate. Talijani vole tako igrati. Mislim da možemo biti još bolji i nadam se da će trener ostati s nama.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Podsjetimo, Kalinić je na presici nakon otkaza žestoko isprozivao predsjednika Ivana Bilića i predsjednika Nadzornog odbora Aljošu Pavelina. Gattuso je stao na Kalinićevu stranu rekavši da bivši sportski direktor Hajduka nije lažljivac.

  • +16
Slavlje igrača Hajduka nakon pobjede nad Dinamom 0:1 - Zagreb, 13.9.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac