NEMA PREGOVORA

Ljubitelji Pjace u Njemačkoj bit će razočarani: Juventus rekao svoju zadnju!

22.03.2018 u 10:44

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Tuttosport saznao je kako Massimiliano Allegri pod svaku cijenu želi vratiti Marka Pjacu u svoju momčad sljedeće sezone, što će razočarati Schalke kod kojeg je na posudbi, ali i Valenciju koja ga želi dovesti...

Podsjetimo, naš 22-godišnji krilni napadač doživio je prošlog ožujka tešku ozljedu koljena i devet mjeseci je bio izvan stroja u torinskom klubu, a kada se napokon vratio nije uspio pronaći minutažu i morao je u siječnju otići na posudbu u njemački Schalke.

  • +6
Marko Pjaca Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pjaca je u Bundesligi već zabio dva pogotka i svidio se tamošnjim ljubiteljima nogometa, a Schalke s njim grabi prema mjestu u Ligi prvaka sljedeće sezone, no na Marka u tom natjecanju neće moći računati.

Naime, dnevnik Tuttosport saznaje kako je Massimiliano Allegri čvrsto odlučio vratiti Pjacu u svoju momčad uoči sljedeće sezone, s kojim bi imao još jedno atraktivno rješenje u napadu, uz Higuaina, Dybalu, Mandžukića, Douglasa Costu, Cuadrada i Bernardeschija.

'Koljeno je dobro, dobro se osjećam i to je trenutačno najvažnije. Nastojim skupiti što više minuta te biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu. Jako je lijepo opet biti s reprezentacijom, to je možda i najljepša stvar u nogometu - predstavljati svoju zemlju. Uvijek mi je čast i zadovoljstvo doći na reprezentativno okupljanje,' izjavio je pak Marko Pjaca ovog četvrtka u Miamiju gdje iščekuje dvoboj s Peruom.

Za Juventus koji je Dinamu platio čak 23 milijuna eura odštete Marko je iznimno bitan igrač na kojem namjerava graditi svoju budućnost, što ne samo što će razočarati navijače Schalkea, već i upravu Valencije koja se nadala da može dovesti hrvatskog reprezentativca u svoje redove tijekom ljeta, uoči svoje povratničke sezone u Ligi prvaka...