SuperSport HNL

Lokomotiva u Koprivnici traži prvu pobjedu ove sezone; evo gdje gledati utakmicu

01.09.2023 u 11:10

Bionic
Reading

Nogometaši Slaven Belupa i Lokomotive danas (20 sati, MAXSport, MAXtv) otvaraju 7. kolo SuperSport HNL-a. 'Lokosi' ove sezone još ne znaju za pobjedu, a ni Slaven Belupo nije baš najbolje krenuo

Prvu utakmicu 7. kola SuperSport HNL-a danas (20 sati, MAXSport, MAXtv) u Koprivnici igraju Slaven Belupo i Lokomotiva. Momčadi su ovo koje nisu najbolje startale u novu sezonu, 'lokosi' još ne znaju za pobjedu, imaju tri remija i dva poraza, a ostali su i bez dva najbolja igrača (Stojković i Kačavenda) koji su prešli u Dinamo. 'Farmaceuti' su osjetili slast pobjede, a uz to imaju tri remija i dva poraza.

SLAVEN BELUPO - LOKOMOTIVA (20 sati, MAXSport, MAXtv)

Momčad Slaven Belupa ovog je tjedna pojačao Claudemir Domingues de Souza, iskusni 35-godišnji brazilski veznjak koji je nastupao za Vitesse, Kopenhagen, Club Brugge, Al Ahli, Bragu, Sivasspor te Vizelu. Sigurno je da će biti značajno pojačanje za 'farmaceute.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Kao i svakog vikenda, imat ćemo istu priču. Još jedna utakmica koja je 50/50. Čeka nas dobar protivnik koji je protiv Osijeka postigao gol u posljednjim sekundama, a to nije prvi puta ove sezone da su se vratili iz gotovo izgubljene situacije. Sigurno ih je taj gol Kulenovića napunio pozitivom. Izrazito su opasni, mogu zaprijetiti i iz auta, imaju igrače poput Bubanje, Šotičeka, Tucija i Kulenovića tako da nas čeka težak obračun. S druge strane, nama za ovu utakmicu neće konkurirati Crnac koji nam je donio 30 posto golova do sada. Moramo pronaći rješenje kako ga nadomjestiti i kako kompenzirati njegov napadački učinak', kazao je u najavi utakmice trener Slaven Belupa Ricardo Moniz.

  • +19
Gorica - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 25.8.2023. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

'Čeka nas uvijek zahtjevno gostovanje u Koprivnici. U utakmici smo bez kapetana Marića zbog dobivenog crvenog kartona, te Jona Mersinaja koji je akumulirao tri žuta kartona, tako da će nam stožerni dvojac sigurno nedostajati. No kako ide izreka, koga nema bez njega se može, imam kvalitetne igrače koji će uskočiti na njihove pozicije', rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja i dodao:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Slaven Belupo je kvalitetna momčad koja je u fazi stvaranja i izgradnje, poput naše. Moramo biti tijekom cijelog susreta maksimalno fokusirani i s ozbiljnim pristupom kako bi ostvarili zacrtano – pobjedu i tri boda.'

Standings provided by Sofascore