VELIKO POJAČANJE

Lokosi misle ozbiljno; na Kajzericu se vratio bivši reprezentativac i kapetan kluba

23.08.2024 u 15:53

Bionic
Reading

Denis Kolinger igrao je već za Lokomotivu od 2016. do 2021. Sada se vraća iz Danske i kreće u novu pustolovinu u SuperSport HNL-u

Denis Kolinger novi je igrač Lokomotive. Kolingeru će ovo biti drugi boravak na Kajzerici; već je kao kapetan nosi boje kluba od kolovoza 2016. do siječnja 2021.

Nakon toga je otišao u Dansku, a kao Lokomotivin igrač izborio je i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju; u svibnju 2017. Ante Čačić ga je odabrao za prijateljsku utakmicu protiv Meksika.

'Naš nekadašnji kapetan Denis Kolinger se vratio u Lokomotivu! Denis je svoj prvi boravak u NK Lokomotivi počeo u kolovozu 2016. godine, a završio ga je u siječnju 2021. godine odlaskom u danski Vejle BK. U svojem prvom razdoblju provedenom u našem klubu, Denis je upisao 147 službenih nastupa, a u tom vremenu je ubilježio i jedan nastup za A reprezentaciju Hrvatske, 28.5.2017. godine u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Meksika na američkoj turneji hrvatske reprezentacije', poručili su na službenim stranicama Lokomotive.

  • +25
Slaven Belupo - Lokomotiva (17.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

'Svojim igračkim i karakternim kvalitetama je izborio i status kapetana NK Lokomotive te je predvodio naš klub do osvojenog 2. mjesta u ligi, finala kupa te povijesne utakmice kvalifikacija za ulazak u UEFA Ligu prvaka protiv SK Rapida iz Beča. Tijekom protekle 3 i pol godine igrao je u Danskoj i Rumunjskoj, a vjerujemo kako će svojom kvalitetom i iskustvom biti od izuzetne pomoći i vrijednosti našoj ekipi. Denise, dobro došao natrag!'