supersport hnl

Trener 'lokosa' otkrio dolazi li Domagoj Antolić i gdje je 'zapeo' taj transfer

22.08.2024 u 18:06

Bionic
Reading

Prvu utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a u petak igraju Lokomotiva i Šibenik (20 sati, MAXSport1, MAXtv). Susret je najavio trener 'lokosa' Silvijo Čabraja

Lokomotiva je u novu sezonu SuperSport HNL-a krenula teškim 4:0 gostujućim porazom od Rijeke, a potom je nanizala dva remija - s Hajdukom i Slaven Belupom.

Sutra 'lokosi' u Kranjčevićevoj u 4. kolu SuperSport HNL-a dočekuju Šibenik (20 sati, MAXSport1, MAXtv) i traže prvu pobjedu u novoj sezoni.

'Mi u svakoj utakmici lovimo pobjedu, ali do sada je još nismo ulovili. Stiže nam Šibenik koji je krenuo odlično, igraju jako dobro i izgledaju vrlo opasno. Očekuje nas teška utakmica', najavio je susret Silvijo Čabraja u razgovoru za Germanijak.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Lokomotiva u susret ulazi bez tri standardna igrača - protiv Slaven Belupa ozlijedili su se Feta Fetai i Jon Mersinaj, a još od ranije je ozlijeđen Marin Leovac.

>> Bivši kapetan Dinama i nekadašnji reprezentativac vraća se u HNL, ali ne u Maksimir

'Fetai je dobio udarac te je morao izaći na poluvremenu zadnje utakmice. Mladog Mirka Suška izvadio sam iz taktičkih razloga. Ovo mu je prva prvoligaška sezona i još nije spreman za svih 90 minuta. Osim Fetaija, u petak neće biti Mersinaja i Leovca', potvrdio je Čabraja koji je otkrio i dolazi li napokon Domagoj Antolić. Gdje je 'zapelo' oko njegovog povratka?

  • +25
Slaven Belupo - Lokomotiva (17.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

'Antolić već neko vrijeme trenira s nama. Čekamo posljednje papire iz Saudijske Arabije kako bismo ga mogli registrirati. Detalji ga dijele od službenog angažmana', potvrdio je trener Lokomotive koja i dalje aktivno traži pojačanja:

'Pratimo i razmišljamo o novim igračima. Vjerujem da ćemo do kraja prijelaznog roka dodatno popuniti kadar s određenim brojem pojačanja', zaključio je Silvijo Čabraja u razgovoru za Germanijak.

Standings provided by Sofascore