supersport hnl

'Lokosi' love prvu pobjedu, ali nešto će se pitati i Šibenik; evo gdje gledati

23.08.2024 u 08:31

Bionic
Reading

Prvu utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a večeras u Kranjčevićevoj igraju Lokomotiva i Šibenik (20 sati, MAXSport1, MAXtv)

Lokomotiva i Šibenik danas u Krnajčevićevoj otvaraju 4. kolo SuperSpoert HNL-a (20 sati, MAXSport1, MAXtv). 'Lokosi' u novoj sezoni još ne znaju za pobjedu, imaju dva remija i poraz...

'Mi u svakoj utakmici lovimo pobjedu, ali do sada je još nismo ulovili. Stiže nam Šibenik koji je krenuo odlično, igraju jako dobro i izgledaju vrlo opasno. Očekuje nas teška utakmica', najavio je susret trener 'lokosa' Silvijo Čabraja koji ne može računati na tri standardna igrača - protiv Slaven Belupa ozlijedili su se Feta Fetai i Jon Mersinaj, a još od ranije je ozlijeđen Marin Leovac.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Fetai je dobio udarac te je morao izaći na poluvremenu zadnje utakmice. Mladog Mirka Suška izvadio sam iz taktičkih razloga. Ovo mu je prva prvoligaška sezona i još nije spreman za svih 90 minuta. Osim Fetaija, u petak neće biti Mersinaja i Leovca', potvrdio je Čabraja.

Šibenik u Kranjčevićevu stiže nakon poraza 3:0 od Dinama u prošlom kolu.

'To nam je škola. Ne znam jesu li promašaji rezultat dojma Maksimira na igrače, ali oni su prvi put igrali takvu utakmicu. Te utakmice protiv najboljih ekipa u budućnosti će nam biti puno lakše. Cilj nam je korigirati negativne stvari i graditi na onim pozitivnim', kaže trener Šibenika Mario Carević te analizira Lokomotivu:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Svjedoci smo zadnjih sezona kakva je Lokomotiva. Dobri, motorični, agresivni, igraju specifičan nogomet pa je i velikim ekipama teško protiv njih. Mi smo se dobro spremili, ja vjerujem u svoju momčad, tamo ćemo pokazati gard.'

  • +33
Dinamo - Šibenik (16.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Standings provided by Sofascore