supersport hnl

Mario Carević nije zabrinut nakon teškog poraza od Dinama: To nam je škola...

22.08.2024 u 18:37

Bionic
Reading

Nogometaši Šibenika u 4. kolu SuperSport HNL-a u petak gostuju u Kranjčevićevoj kod Lokomotive (20 sati, MAXSport1, MAXtv). Susret je najavio trener Šibenika Mario Carević

Šibenčani su povratničku sezonu u SuperSport HNL otvorili pobjedama protiv Osijeka i Slaven Belupa, no u prošlom kolu stigao je i prvi poraz. Na Maksimiru je Dinamo slavio 3:0, a momčad Marija Carevića u petak se opet vraća u Zagreb. U Kranjčevićevoj ih čeka susret 4. kola SuperSport HNL-a s Lokomotivom (20 sati, MAXSport1, MAXtv).

'Svjedoci smo zadnjih sezona kakva je Lokomotiva. Dobri, motorični, agresivni, igraju specifičan nogomet pa je i velikim ekipama teško protiv njih. Mi smo se dobro spremili, ja vjerujem u svoju momčad, tamo ćemo pokazati gard', najavio je utakmicu trener Šibenika Mario Carević.

Poraz 3:0 od Dinama nije uzdrmao njegovu momčad...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Oni su odlični u tranziciji i otvaranju međuprostora, ali njih smo sada zaboravili. Kada isprobamo svaku ekipu u ligi, tad ćemo znati s kojom bi trebalo igrati otvoreno, s kojom zatvoreno. Posao trenera je procijeniti protivnika', kaže Carević koji je neigranje Santinija na Maksimiru opravdao kao taktičku procjenu jer bi se on teško snalazio protiv Dinama. Bolje rješenje bili su Božić i Torres koji su napravili dobar posao u napadu, jedini problem bile su nerealizirane izrazite šanse...

'To nam je škola. Ne znam jesu li promašaji rezultat dojma Maksimira na igrače, ali oni su prvi put igrali takvu utakmicu. Te utakmice protiv najboljih ekipa u budućnosti će nam biti puno lakše. Cilj nam je korigirati negativne stvari i graditi na onim pozitivnim', kaže Mario Carević koji je potvrdio da za utakmicu s Lokomotivom ne konkuriraju ozlijeđeni Pozo te Delić.

  • +33
Dinamo - Šibenik (16.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Standings provided by Sofascore