perez već izabrao

Lopetegui pakira stvari, hoće li Modrić i ekipa novog trenera imati već za El Clasico?

21.10.2018 u 11:37

Bionic
Reading

Madridski Real proživljava veliku rezultatsku krizu. U posljednjih pet utakmica upisao je četiri poraza i jedan remi, a treneru Lopeteguiju nije pomogla ni reprezentativna pauza, jer njegova je momčad u subotu poražena na Santiago Bernabeuu od Levantea 1:2

'Kraljevski klub' je u velikoj krizi, a subotnji poraz zapečatio je sudbinu njegova trenera Julena Lopeteguija.

Utakmica na Bernabeu započela je šokantno jer je Levante nakon samo 13 minuta vodio 2:0 golovima Moralesa (7) i Martija (13pen), a oba gola postignuta su zahvaljujući ogromnim pogreškama braniča Reala Varanea.

  • +10
La liga, Real Madrid - Levante Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Trener Lopetegui je u drugom dijelu ubacio Balea i Benzemu, no vratar Levantea Olazabal je činio čuda. Ipak, niti Olazabal u 72. minuti nije mogao zaustaviti šut Marcela, i to njegovom slabijom desnom nogom, pa je Real smanjio, ali i postigao gol nakon čak 481 minute ili osam sati i jednu minutu 'suše', što je novi negativni rekord u 116 godina postojanja kluba.

Trener 'kraljeva' nakon utakmice nije pomišljao na ostavku, ali zato je predsjednik Florentino Perez. Tako barem tvrde španjolske novine.

Prema njihovim navodima predsjednik Florentino Perez sazvao je 'krizni sastanak' u ponedjeljak, a nakon razgovora s ostalim čelnicima kluba, znat će se sudbina Lopeteguija.

Ipak, madridski AS prenosi da je Perez već počeo tražiti zamjenu za njega, odnosno da je u kontaktu s donedavnim trenerom Chelseaja, Antoniom Conteom.

Navodno, Perez i Conte su u subotu već obavili prve razgovore, a talijanski stručnjak klupu 'kraljeva' trebao bi preuzeti nakon El Clasica koji je na rasporedu sljedećeg vikenda. Iako nije isključneo ni da baš njegov dolazak izazove šok terapiju, pa da u najvećem španjolskom derbiju - Conte već bude novi Modrićev trener.

Conte sada samo čeka da Real službeno uruči otkaz Lopeteguiju kako bi sjeo na klubu Reala jer AS prenosi da je već dogovorio suradnju s aktualnim prvakom Europe.