Bivši igrač dinama

Lovrena oduševio Petkovićev gol kakav se rijetko viđa: Tu ne može ništa šest golmana!

06.05.2024 u 10:07

Bionic
Reading

Derbi između Rijeke i Dinama, u kojem su Modri slavili 2:1 nakon preokreta, nisu željeli propustiti i igrači koji su ponikli u tim klubovima

Među mnogobrojnim navijačima Dinama koji su putem TV ekrana pratili utakmicu bio je i bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, a posebno ga je dojmio gol iz 'slobodnjaka' Brune Petkovića za 1:1.

>> Emotivni Sergej Jakirović: Neću feštati. Teško je, u utorak je mamin sprovod...

Ovom pobjedom Dinamo se odvojio na četiri boda ispred Rijeke u borbi za naslov prvaka.

No do 75. minute, nakon što je Marko Pjaca zabio za vodstvo Rijeke 1:0 iz penala, bilo je sve otvoreno. Tada se ukazao Bruno Petković majstorskim golom s nekih 25 metara iz slobodnog udarca! Sjajan pogodak, za koji mnogi kažu da je možda i najljepši ove sezone.

Gol Brune Petkovića pogledajte u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Dejan Lovren, bivši igrač Dinama, gledao je utakmicu na TV-u u društvu obitelji, a na svom profilu na Instagramu objavio je snimku Petkovićevog sjajnog gola uz komentar:

'Šta je tata rekao? Da će Bruno zabiti gol, je l' tako? Pusti golmana, savršen je slobodnjak, ne može tu ništa šest golmana', kazao je Lovren, kojeg bi mnogi navijači opet voljeli vidjeti u plavom dresu. Nije tajna to da svaki bivši igrač Dinama sanja o oproštaju od igračke karijere u plavom dresu na krcatom Maksimiru.

  • +38
Rijeka - Dinamo, SuperSport HNL, 5.5.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport