španjolci otkrivaju

Ponoćna senzacija: Luka Modrić zbog Hrvatske i SP-a želi ostati u Realu do 2026.!

10.10.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Radio Marca je u noćnom programu sa srijede na četvrtak otkrio da Luka Modrić i nakon ove sezone želi ostati još jednu sezonu u Real Madridu, kako bi u optimalnom stanju dočekao Svjetsko prvenstvo 2026. godine

Luka Modrić (39) će u subotu na Maksimiru protiv Škotske (18 sati) u Ligi nacija odigrati svoju 181. utakmicu za Hrvatsku, a prema španjolskim medijima, kapetan 'vatrenih' i Real Madrida još uvijek ne razmišlja o mirovini.

Tako je Radio Marca u noćnom programu objavila vijest koju su nazvali 'noćnom bombetinom'. Španjolci tvrde da Luka Modrić i nakon ove sezone želi ostati još jednu godinu u Real Madridu, kako bi u optimalnom stanju dočekao Svjetsko prvenstvo 2026. godine!

'Ova vijest nagovještava da Modrić, unatoč svojoj dobi, nema namjeru uskoro završiti karijeru, već želi i dalje biti ključni igrač u svom klubu i nacionalnoj momčadi', tvrdi Radio Marca uz napomenu:

'Luka Modrić želi dočekati 20 godina u reprezentaciji i odigrati 14 sezona u Real Madridu. Iako je posljednjih sezona od startera postao rezerva, Modrić i dalje igra ključne uloge, osobito nakon odlične igre u derbiju protiv Atletica. Ugovor s Realom ima do ljeta 2025., ali se nada da će mu klub dati povjerenje još jednu godinu...'

  • +20
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, 8.10.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Prošlog je mjeseca Luka Modrić izjavio je kako ne želi donositi dugoročne odluke te kako će procijeniti svoju situaciju na kraju ove sezone. Ostavio je kapetan 'vatrenih' i Real Madrida otvorenu mogućnost za nastavak karijere, ali i za povlačenje.

'I dalje sam tu, motiviran jednako kao i prije. Kao i uvijek. Najveći mi je ponos igrati za Hrvatsku. Mislim da mogu pomoći i tu sam za bilo što. Daleko je Svjetsko prvenstvo 2026. godine, ne znam što će se sve do tada dogoditi', kazao je Modrić te zaključio:

'Ne želim ništa planirati, makar ne znam koliko je to za mene realno iz sadašnje perspektive. U ovom trenutku je cilj što bolje odraditi Ligu nacija i u nastavku slušati svoje tijelo.'

Standings provided by Sofascore