PRIVUKAO POZORNOST

Madridski Real nastavlja na pogon Hrvata? Španjolci pišu o Modrićevu nasljedniku

08.10.2024 u 11:04

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 22-godišnji Luka Sučić, očito je napravio dobar potez kada se iz RB-a Salzburg preselio u Real Sociedad. Sučić je za baskijski klub igrao u sedam utakmica te zabio pogodak. Bilo je to pravo remek-djelo, kojim je svom Realu osigurao bod protiv Atletica

Pogodak za 1:1 protiv Atletica natjerao je španjolske medije da se raspišu o hrvatskom igraču, 22-godišnjaku Luki Sučiću.

Naravno, kako je madridski Real najveći klub u Španjolskoj, s vojskom navijača, jasno je da se onda i serviraju priče koje bi im mogle biti zanimljive. I zato nije ni čudno da se Real Madrid Confidencial poziva na glasine da Sučića prati Real Madrid.

Isti izvor navodi da bi Sučić mogao biti potencijalni nasljednik Luke Modrića, čiji ugovor istječe na kraju sezone.

'Sučić je još daleko od toga da je opcija za vezni red Reala, ali počeo je privlačiti pozornost vodećih ljudi predvođenih Florentinom Perezom. U prilog mu ide i to što će madridski klub cijelu sezonu moći pratiti Sučićev razvoj. Bijeli klub na ovaj način ne riskira. Sučićevi nastupi nisu na razini onih koje su prikazali Florian Wirtz ili Jamal Musiala, no nedostatak kreativnosti u veznom redu nakon umirovljenja Tonija Kroosa mogao bi se kompenzirati dovođenjem Sociedadova broja 24 od 2026. godine', zaključuje Real Madrid Confidencial.