nekima još nije jasno

Ancelottija razljutilo pitanje o Luki Modriću; evo kako je reagirao trener Reala

06.10.2024 u 09:26

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida slavili su u derbiju 9. kola Španjolske lige na svom Santiago Bernabeu protiv Villarreala 2-0, a Luka Modrić je asistirao za prvi gol 'kraljeva'

Luka Modrić (39) je u subotu navečer protiv Villarreala odigrao drugu uzastopnu utakmicu kao starter u La Ligi, a to mnogi nisu očekivali.

Trener Carlo Ancelotti je kapetana 'vatrenih' u oba susreta na terenu držao do posljednjih minuta kada ga je odlučio zamijeniti. Čini se da nikome od svojih veznjaka ne vjeruje kao njemu.

Nakon utakmice novinari su Carla Ancelottija pitali koja je Modrićeva uloga, trener 'kraljeva' je pomalo ljutito odlučio pojasniti stanje stvari. Jer nekima kao da još uvijek nije jasno.

  • +19
Real Madrid - Villarreal, španjolska liga, 5.10.2024. Izvor: EPA / Autor: Zipi

'Luka Modrić je uvijek bio te i dalje jest ključan dio naše momčadi. Nije bitno koliko minuta igra, on je ključan igrač', kazao je Ancelotti koji očigledno još uvijek mora pojašnjavati važnost Modrića za ovu momčad.

A Modrić je u dosadašnjem dijelu sezone na terenu proveo čak 562 minute u 12 utakmica, te ima učinak od dvije asistencije. Impresivne brojke za igrača koji 'gazi' prema 40. rođendanu.

Standings provided by Sofascore