kakav peh

Teška ozljeda legende Reala; jaukao je od bolova, s terena su ga iznijeli na nosilima

06.10.2024 u 07:44

Bionic
Reading

Real Madrid je u derbiju 9. kola La lige na svom Santiago Bernabeu slavio protiv Villarreala 2-0, no ta je pobjeda skupo plaćena teškom ozljedom Danija Carvajala (32) u posljednjim trenucima utakmice

Real je poveo već u 14. minuti kada je Valverde pogodio za 1:0 nakon što je asistenciju iz kornera u uigranoj akciji upisao kapetan 'vatrenih Luka Modrić.

Sve je završeno u 73. minuti nakon što je Vinicius Junior zabio fantastičan gol s oko 20 metara udaljenosti za konačnih 2:0 i pobjedu 'kraljeva' protiv 'žute podmornice'.

No, ono što je obilježio ovu utakmicu dogodilo se u posljednjim trenucima sudačke nadoknade kad je Dani Carvajal (32) ostao ležati na terenu.

  • +5
Dani Carvajal ozljeda Izvor: Profimedia / Autor: BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

Carvajal je želio ispucati loptu, a u šut mu je 'ušao' Yerry Mina. Carvajal je nezgodno zamahnuo nogom, odmah se vidjelo da je koljeno 'otišlo' u krivom smjeru. Glasno je jaukao od bolova, odmah je pao na travnjak te se nije mogao ustati biti uz pomoć suigrača.

>> ozljedu Carvajala pogledajte OVDJE.

Njegov se bolni krik jasno mogao čuti, a nesretni bek Reala nije skrivao suze dok ga je liječnička ekipa na nosilima iznosila s terena.

>> teške trenutke za Carvajala pogledajte OVDJE.

  • +19
Real Madrid - Villarreal, španjolska liga, 5.10.2024. Izvor: EPA / Autor: Zipi

'Carvajal? Liječnik mi je rekao da je u pitanju ozljeda koljena. Ne znamo još ništa točno, ali ne djeluje dobro. Napravit će sve potrebne preglede pa ćemo vidjeti...', rekao je vidno uzdrmani trener Reala Carlo Ancelotti nakon utakmice.

Standings provided by Sofascore