nova briga za dalića

Ivan Perišić se ozlijedio! Dobio je udarac u gležanj i ostao u svlačionici

05.10.2024 u 22:16

Bionic
Reading

Nogometaši PSV-a nastavili su dominirati u nizozemskoj Eredivisie, aktualni prvaci su u 8. kolu pobijedili Spartu u Eindhovenu 2-1, no tu je utakmicu obilježila ozljeda Ivana Perišića

Svi su golovi postignuti u prvom poluvremenu, a gosti iz Rotterdama su poveli preko Lauritsena u 10. minuti. Izjednačio je domaćin u 34. minuti kada je vlastitu mrežu pogodio Verschueren, dok je PSV rezultat okrenuo u 37. minuti. Strijelac za 2-1 je bio De Jong.

No, PSV je pobjedu skupo platio jer se pred sam kraj prvog poluvremena ozlijedio Ivan Perišić!

U svom tek drugom nastupu za PSV Ivan Perišić je nakon jednog bezazlenog duela u 43. minuti na sredini terena ostao ležati na travnjaku držeći se za gležanj lijeve noge!

>> ozljedu Ivana Perišića pogledajte OVDJE.

Japanac Shunsuke Mito nezgodno je pogodio Perišića u gležanj, a naš je 'vatreni' nakon svega ipak ustao, ali je vidno šepajući dočekao kraj poluvremena.

U pauzi ga je trener Peter Bosz ipak odlučio ostaviti u svlačionici i tek će se vidjeti koliko je Perišićeva ozljeda teška.

Izborniku Zlatku Daliću ovo je nova briga jer najozbiljnije računa na Perišića za utakmice Lige nacija protiv Škotske (12. listopada) na Maksimiru te Poljske u gostima (15. listopada).

Standings provided by Sofascore