serie a

Nikola Vlašić nakon samo dvije minute na terenu zabio Interu u dramatičnoj završnici

05.10.2024 u 23:12

Bionic
Reading

Nogometaši milanskog Intera, aktualni prvaci Italije, iskoristili su igrača više te su na domaćem terenu svladali Torino 3-2 u ogledu 7. kola Serie A

Ključni trenutak ogleda dogodio se u 20. minuti kada su gosti ostali s igračem manje, pocrvenio je Čileanac Maripan. Tada su počeli 'padati' golovi, a junak Interove pobjede bio je francuski igrač Marcus Thuram koji je postigao hat-trick. Bio je strijelac u 25., 35. i 60. minuti.

Na drugoj strani je prvi gol dao Duvan Zapata, dok je u 86. minuti na 3-2 smanjio hrvatski igrač Nikola Vlašić koji je realizirao jedanaesterac. U igru je Vlašić ušao samo dvije minute ranije. Unatoč smanjenju na gol zaostatka Torino do kraja nije došao u priliku ugrabiti bod protiv Intera.

Vlašiću je to prvi gol nakon više od šest mjeseci. Posljednji put u strijelce se upisao još 26. ožujka u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Egipta.

  • +7
Inter Milano - Torino, Serie A, 5.10.2024. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Borna Sosa, drugi Hrvat u Torinu, nije ulazio u igru.

Ovom pobjedom aktualni prvak Inter je privremeno došao na drugo mjesto ljestvice. Torino je izgubio tek drugu ligašku utakmicu ove sezone.

Standings provided by Sofascore