RAZRED AUTSAJDERA

Mamić: Kako to da samo Dinamo ne može do čuda?

Bionic
Reading

Dinamo već devet kola u Ligi prvaka nije osvojio ni boda. A prema onom što prezentira teško da će u sljedeće tri utakmice napraviti više od toga. I zato se izvršni predsjednik Zdravko Mamić s pravom pita - kako to da drugi mogu, a mi ne?

Pred Dinamom su nova uzbuđenja. Nakon što su izgubili od Zadra i ispali iz Kupa, odnosno ostali bez jednog od dva trofeja koja su mogli osvojiti ove sezone, Dinamo se mora okrenuti Istri, pa i novom ispitu u Ligi prvaka odnosno PSG-u.

O svim tim utakmicama, u razgovoru za Sportske novosti svoja je razmišljanja iznio prvi čovjek kluba - Zdravko Mamić.

'U klubu nema nikakve histerije. Ona se prosula po medijima. Jasno da smo svi skupa tužni što smo ostali bez trofeja, ali bitno je iz takvog poraza izvući pouku', rekao je za SN Zdravko Mamić.

Trener je, dakle, za sada siguran, nema šok-terapije u svlačionici.

'Igrači i trener moraju se sad potpuno koncentrirati na ono što slijedi do kraja polusezone, na ovih pet prvenstvenih utakmica i tri u Ligi prvaka. U HNL-u se ne bi smjelo dogoditi nikakvo neugodno iznenađenje, a u Ligi prvaka moramo pokušati uzeti koji bod.'

Dosta jasna poruka, prije svega treneru. Svaki kiks na domaćim borilištima je zabranjen, ali isto tako Mamić očekuje bolja i učinkovitija izdanja u Ligi prvaka.

'Kako to da mnogi autsajderi u Ligi prvaka svake godine naprave neko iznenađenje, a Dinamu se to baš nikad ne može dogoditi?', postavio je pitanje Mamić, a odgovor na njega trebao bi mu dati trener Čačić.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE