kamo će dalje?

Mauro Icardi doživio jedno od najvećih sportskih poniženja; nitko ne bi želio ovakav rastanak

11.08.2022 u 17:23

Bionic
Reading

Iako su ga tijekom boravka 'na zub' uzeli Interovi navijači, Mauro Icardi isprovocirao je njihovu reakciju bezvoljnim ponašanjem na treninzima. Jer svim je silama želio u PSG. A sada, nakon tri sezone u kojima se baš i nije naigrao, dobio je 'cipelu'

Argentinski napadač Mauro Icardi ovog je četvrtka obavio razgovor u četiri oka s trenerom Christopheom Galtierom i dobio jasnu instrukciju - da je prekobrojan i da može krenuti u potragu za novim klubom. A to je nešto čega se svaki nogometaš grozi.

'Vidio sam Maura početkom tjedna. Prošlog tjedna nije ga bilo iz taktičkih razloga. Rekao sam mu da želim smanjiti ekipu i da mi ne treba više do 25 igrača. Klub radi na najboljem rješenju za njega', rekao je Galtier i nastavio.

'Protekle tri sezone, otkako je u PSG-u, igrao je malo i vjerujem da je za njega najbolje da se probudi. Nije izgubio sve, a promjena sredine može mu vratiti karijeru na pravi put' razmišljanje je PSG-ova trenera.

Umjesto Maura Icardija francuski prvak će angažirati novog napadača.

'Već ga tražimo, klub radi na tome', jasan je bio Galtier.

Mauro Icardi je protekle tri sezone proveo u Parizu. Odigrao je ukupno 92 utakmice i postigao je 38 golova za francuski klub.

Proteklih tjedana 29-godišnji napadač se povezivao s povratkom u Italiju. Za njega interes pokazuje novi član Serie A AC Monza.

Icardi će sigurno privući zanimanje i drugih klubova, jer posve je jasno da za njega u PSG-u više nema mjesta ..

On je u bogatoj karijeri prošao omladinske kategorije Sarratee, Vencidaria i Barcelone, a kao profesionalac je nosio dres Sampdorije i Intera.