nije mu lako

McTominay je već 'na promatranju' u Napoliju, no u pitanju nisu nogometni razlozi

23.09.2024 u 22:03

Bionic
Reading

Unatoč solidnom nastupu u debiju, trener Antonio Conte i stručni tim usredotočeni su na detalje prilagodbe, uključujući specifične aspekte vezane uz njegovu fizičku spremnost i prehrambene navik

Scott McTominay, bivši veznjak Manchester Uniteda, već je 'na promatranju' u Napoliju, samo nekoliko mjeseci nakon što je prešao u klub za 30 milijuna eura tijekom ljetnog prijelaznog roka. McTominay je debitirao za Napoli prošlog vikenda u utakmici protiv Juventusa koja je završila neriješenim rezultatom 0-0 u Serie A.

Iako je impresionirao svojim nastupom, talijanski mediji, konkretno Il Mattino i Calcionapoli24, izvijestili su da je McTominay pod budnim okom stručnog tima zbog jednog specifičnog razloga – njegove prehrane. Trener Napolija, Antonio Conte, jasno je naglasio važnost stroge kontrole prehrane, a McTominay, kao igrač koji je stigao iz inozemstva, stavljen je pod poseban nadzor kako bi se izbjeglo potencijalno prekomjerno uživanje u lokalnoj napuljskoj kuhinji, osobito mliječnim proizvodima, što bi moglo dovesti do dobivanja viška kilograma.

Conte je zadužio klupskog nutricionista, Tiberija Ancoru, da nadgleda McTominayevu prehranu, kao i ostalih igrača. Unatoč ovom promatranju, McTominay je već pokazao svoje kvalitete na terenu, a talijanski mediji, navijači i klub pozitivno su ocijenili njegove dosadašnje nastupe.