SLOVENAC JE TEMA

Mihael Mikić: Ne mogu shvatiti da je Dinamo propustio takvu priliku...

12.09.2024 u 23:14

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Dinama, Mihael Mikić, koji se nakon igračke karijere posvetio trenerskom poslu, pa u posljednja dva angažmana s Damir Krznarom vodio slovenske klubove Maribor i Celje, osvrnuo se i na neuspjeli pokušaj Modrih da dovedu Žana Vipotnika

Žana Vipotnika ovog ljeta povezivalo se i s Dinamom i s Hajdukom, ali karijeru je ipak odlučio nastaviti u drugom rangu engleskog nogometa, točnije u Swansea Cityju.

Vipotnik je postao slobodan igrač nakon što je njegov Bordeaux izgubio profesionalni status i zbog velikih financijskih dugova izbačen u treću ligu.

Podsjetimo, Dinamo je prošlog ljeta pregovarao s Mariborom oko dovođenja Vipotnika, ali se nije uspio dogovoriti pa je slovenski napadač otišao u Bordeaux za 2.7 milijuna eura.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Inače, dok je sjedio na klupi Viola, s kvalitetama Vipotnika itekako dobro bio je upoznat i Mihael Mikić, koji se u razgovoru za Nogomaniju, između ostalog, dotaknuo i ovog 22-godišnjeg napadača.

'Kad smo došli u Maribor, nitko nam nije rekao da na klupi sjedi dečko koji je izuzetan potencijal. Ne mogu shvatiti da je Dinamo propustio takvu priliku i nije ga doveo. Dinamo nas je pitao za Vipotnika... I dalje mislim da bi Vipotnik u Dinamu napravio velike stvari i bio prvi strijelac lige. Sad je u teškoj ligi, vidjet ćemo kako će. Ako je postojala opcija da ode u Dinamo, mislim da ju je trebao prihvatiti', rekao je Mikić.