svi ga hvale

Mislav Oršić zaludio Turke i trenera Trabzona: Zablistala je hrvatska zvijezda

23.08.2024 u 16:00

Bionic
Reading

Turski Trabzonspor odigrao je 0:0 na gostovanju u Švicarskoj kod St. Gallena u prvoj utakmici doigravanja za plasman u Konferencijsku ligu. Mislav Oršić je počeo u prvih 11 Trabzona, te je igrao do 62. minute

'Mislim da je Mislav Oršić odigrao jako dobar meč nakon godinu dana. Od njega smo to i očekivali', kazao je trener Trabzonspora Abdullah Avcı nakon susreta.

Turski mediji koji prate Trabzonspor oduševljeni su igrom našeg reprezentativca koji je pokrio poziciju lijevog krila te je bio najopasniji igrač turskog velikana.

'Zablistala je Trabzonova hrvatska zvijezda', piše dnevni list Yomra Sonhaber te napominje:

'Hrvatska zvijezda Trabzonspora Mislav Oršić se protiv St. Gallena prvi put pojavio na terenu u početnih 11 i izazvao divljenje navijača. Oršić, koji se vratio na teren nakon teške ozljede početkom prošle sezone, iskoristio je priliku koju mu je pružio trener Abdullah Avcı.'

Svima je sad jasno da je Oršić 'zakapario' mjesto u momčadi.

'Oršić je svojim brzim napadima bio učinkovit i savršeno je odigrao svoju ulogu. Impresionirao je svojom izvedbom protiv St. Gallena, hrvatska zvijezda pokazala je da zaslužuje dres Trabzona i mjesto u prvih 11', zaključili su izvjestitelji u tekstu objavljenom u dnevniku Yomra Sonhaber.