sad je sve jasno

Mo Salah nakon velike pobjede šokirao navijače Liverpoola: Kao što znate...

01.09.2024 u 20:58

Bionic
Reading

U najvećem derbiju engleskog nogometa Liverpool je kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United 3-0 u susretu 3. kola Premier lige

Put prema pobjedi Liverpoola s dva je gola u prvom poluvremenu trasirao Luis Diaz (35.42), da konačni rezultat početkom nastavka postavio je Mohamed Salah (56).

Baš je Salah nakon utakmice je stao pred kamere Sky Sportsa i potvrdio ono što se već mjesecima nagađa, a to je njegov odlazak iz Liverpoola.

Naime, već se neko vrijeme priča da Salah sljedećeg ljeta napušta Liverpool kao slobodan igrač jer mu ističe ugovor, a nakon pobjede na Old Traffordu je to Egipćanin i sam potvrdio.

'Kao što znate ovo je moja posljednja godina u klubu. Želim maksimalno uživati u njoj', rekao je Salah nakon pobjede protiv Manchester Uniteda te otkrio detalje koji su poprilično šokirali navijače 'redsa':

  • +16
Manchester United - Liverpool, engleska liga, 1.9.2024. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

'Nitko iz kluba još nije pričao sa mnom u vezi novog ugovora. I zato kažem OK, odigrat ću svoju zadnju sezonu i onda vidjeti što dalje', poručuje Salah i odgovara na pitanje da li već zna gdje će nastaviti karijeru:

'To još uvijek ne znam. Zaista ne znam...'

Salah je na Anfield stigao u ljeto 2017. godine iz Rome za 42 milijuna eura, do sada je za Liverpool odigrao 351 utakmicu i dao je čak 213 golova uz još 90 asistencija.

Standings provided by Sofascore