badelj iskren

'Morate se nadati da Perišić nije u formi ili će vas ubiti!'

17.08.2017 u 17:09

Bionic
Reading

Hrvatski veznjak Milan Badelj izjavio je da trener Stefano Pioli ima velike zasluge što je ostao u Fiorentini, iako se očekivalo da će ovog ljeta promijeniti klub.

'Trener Pioli nije radio pritisak na mene, nije bilo pitanja 'da li ostaješ ili odlaziš', 'kad ćeš odlučiti' i slično', izjavio je Badelj za Gazzettu dello Sport.

  • +2
Milan Badelj Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako se spominjao njegov prelazak u AC Milan, hrvatski veznjak odlučio je ostati još barem jednu sezonu u klubu iz Firence.

 Na novinarski upit da li će produžiti ugovor sa Fiorentinom, Badelj je rekao da o tome trenutno nema razgovora, ali je dodao da mu je lijepo u Firenzi.

 Ovog ljeta dosta je igrača napustilo Fiorentinu, a svlačionica je puna novih lica.

'U klub je stiglo puno mladih igrača, pa će trebati strpljenja, ali i pomoći od navijača. Teško je zamisliti da budemo bolji od Juventusa, Napolija, Intera, Rome i Milana. Kad bi se to dogodilo, to bi bilo čudo. Teško će biti i protiv Lazija, Torina, Atalante i Sampdorije. Treba ići dan po dan', rekao je hrvatski reprezentativac.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

 U nedjelju u 1. kolu talijanskog prvenstva Inter dočekuje Fiorentinu, pa že Badelj igrati protiv suigrača iz reprezentacije Marcela Brozovića i Ivana Perišića.

'Kad igrate protiv Perišića morate se nadati da nije u formi, inače će vas ubiti. Odlično dribla i igra sa obje noge, uništit će vas u igri jedan na jedan i zato ga morate duplirati. Brozović je dobar veznjak, može igrati u visokom ritmu. Koliko god pretrčao na njemu se nikad ne vidi umor. To je dar koji rijetki imaju', ocijenio je Badelj.