zvijezda intera

Najbolji poljski veznjak iskreno priznao: Luka Modrić? On je moj igrački uzor!

14.10.2024 u 19:09

Bionic
Reading

Iako će Poljska sutra (20.45 sati) protiv Hrvatske u 4. kolu Lige nacija igrati u oslabljenom sastavu, veznjak milanskog Intera Piotr Zielinski uvjeren je da će on i suigrači biti konkurentni te u boljem izdanju protiv Hrvatske nego što su bili prije mjesec dana u Osijeku kad su izgubili 1:0

"Odmah nakon Portugala smo se okrenuli ovoj utakmici koja nije važna samo za nas već je ključna za plasman u Ligi nacija", rekao je Piotr Zielinski te obećao pobjedu.

"Vjerujem da ćemo pobijediti. Učinit ćemo sve da se to dogodi. Što točno moramo promijeniti? Vidjet ćete u utorak. Hrvati su snažna i moćna momčad, ali možemo biti uspješni protiv njih. Imamo kvalitetu, imamo dobre igrače. Igramo kod kuće i moramo nametnuti svoj stil igre. Uvjeren sam da ćete u utorak vidjeti momčad koja želi pobijediti."

Na kraju svojeg izlaganja, Zielinski se osvrnuo i na izravnog suparnika s druge strane, hrvatskog kapetana Luku Modrića.

  • +29
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, Varšava, 14.10.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

"Sve u njegovoj igri me oduševljava. On je jedan od najboljih veznih igrača posljednjih godina, osvojio je Zlatnu loptu i redovito osvaja Ligu prvaka. Takvom igraču nemate što reći. Njegova igračka inteligencija je na najvišoj razini. Iako mu je 39 godina, ima ga po cijelom terenu. Utakmica u Osijeku pokazala je koliko je ključna njegova uloga u hrvatskoj reprezentaciji. Modrić trči na sve strane i povlači sve za sobom, pokreće napade'', kaže Piotr Zielinski te ponosno zaključuje:

''On je moj igrački uzor!"

Standings provided by Sofascore