HIT NA INTERNETU

Najluđa fotka nogometnih kvalifikacija za SP; pa on je isti...

06.09.2017 u 12:39

Bionic
Reading

U sklopu južnoameričkih kvalifikacija Kolumbija i Brazil su odigrali 1:1, a jedan domaći navijač je zbog svojeg izgleda postao hit na internetu

U Barranquilli je Kolumbija osvojila bod protiv sigurnog putnika na SP Brazil, te je na trećoj poziciji koja i njoj jamči izravan odlazak u Rusiju.

Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj su gosti došli do prednosti 'bombom' Williana u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela, da bi domaćina glavom spasio Falcao u 56.

  • +10
Kolumbija - Brazil, kvalifikacije za SP Izvor: Reuters / Autor: HENRY ROMERO

Atmosfera je bila fenomenalna, svojstvena za utakmice južnoameričkih reprezentacija, a jedan prekid čak je uzrokovao pas koji nikako nije želio napustiti teren.

Kolumbijski navijači opet su oduševili navijanjem, ali i svojim oblačenjem. Bilo je tu svega, ali najviše pozornosti privukao je jedan simpatizer Kolumbije koji se pojavio obučen kao Popaj.

Zbog nevjerojatne sličnosti navijača s popularnim crtanim likom mornara koji postaje super snažan kada pojede špinat, njegove fotografije, koje je snimio Reuters, brzo su zapalile internet.

Kolumbija - Brazil 1:1, kvalifikacije za SP