posve očekivano

Nakon ovih izjava posve je jasno što u Realu misle o Modriću a što o Ronaldu

08.09.2018 u 13:01

Bionic
Reading

I dok Luka Modrić polako hvata 'radnu temperaturu', što kroz utakmice u Realu, što kroz utakmice u reprezentaciji, španjolska Marca još jednom, uoči dodjele nagrade The Best, želi podsjetiti kaku je godinu imao veznjak 'kraljevskog kluba'

Iako je Cristiano Ronaldo bez imalo skrivanja, nakon dodjele Uefine nagrade za najboljeg igrača godine u Europi, priznao svoju ljutnju i izrazio negodovanje zašto baš on nije pobjednik tog izbora, svi ostali složni su kako je nagradu posve zasluženo osvojio hrvatski veznjak - Luka Modrić.

>> Ronaldo je nazvao Modrića, a njegovo objašnjenje ljutnje ostavit će vas bez teksta

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naravno, za Portugalca su se založili ljudi vezani uz portugalski nogomet te njegov novi klub, Juventus, dok za Modrića 'palac gore' dižu svi ostali, pa i tzv. neutralni nogometni fanovi.

>> Legendarni golman lijepo objasnio Ronaldu zašto je Modrić bolji i kompletniji od njega

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Ipak, poseban status i pažnju Modrić je zadržao u Španjolskoj, posebice Madridu, gdje je ostao kao najveća zvijezda 'kraljevskog kluba'. Pa ni ne čudi da se i Realovo 'glasilo' Marca, još jednom poklonila svemu što je Modrić učinio tijekom prošle sezone.

Jer s Realom je osvojio klupsko svjetsko prvenstvo, španjolski Superkup, potom je stigao i do trećeg uzastopnog Realovog naslova u Ligi prvaka, a vrhunac je bila srebrna medalja s Hrvatskom na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Odlaskom iz Reala, Cristiano Ronaldo vrlo brzo izgubio je povlašteni status, a svojim nekorektnim držanjem odnosno odbijanjem dolaska na ceremoniju na kojoj je netko drugi zaslužio nagradu, samo je ubrzao prikupljanje negativnih bodova.

S toga ni ne čude izjave koje dolaze iz Reala. Prvo se oglasio trener Julen Lopetegui.

'Uvjeren sam da će Luka dobiti Zlatnu loptu, imao je fantastičnu sezonu i zaslužio je', rekao je baskijski trener.

Svlačionica je, također, stala iza 'svog' lidera, Luke Modrića, bez kojeg ni Ronaldo prošle sezone ne bi zabijao golove. Međutim, Portugalac toga očito nije svjestan.

'Luka je posve zaslužio sve ove nagrade koje je dosad osvojio, a vjerujem da će nagrad adobiti još. Real Madrid je velika obitelj i činjenica da nam je Cristiano (op.a Ronaldo) puno dao, međutim, one j prošlost', vrlo znakovit bio je Nacho Fernández.