ovo je bilo blizu

Nakon 'panike' oko prodaje Baturine oglasio se Zajec: Odluka nije samo sportska...

30.08.2024 u 22:49

Bionic
Reading

Martin Baturina, jedan od najtalentiranijih mladih igrača Dinama, ostat će u klubu i u nadolazećoj sezoni, unatoč velikom interesu klubova iz Engleske i Italije.

Martin Baturina (21) ostaje u Dinamu, unatoč interesu klubova iz Engleske i Italije. Dinamo neće prodavati svog najboljeg i najskupljeg nogometaša u ovom prijelaznom roku. Umjesto toga, Baturina će ostati u Zagrebu i igrati Ligu prvaka, s ciljem da dodatno poveća svoju vrijednost na tržištu te potencijalno ostvari transfer tijekom zime ili sljedećeg ljeta. Ovu odluku potvrdio je i Velimir Zajec, predsjednik Dinama.

Velimir Zajec u svojoj izjavi naglasio je:

'Kao klub, svjesni smo interesa koji Martin izaziva na tržištu, a pristigle ponude za njega bile su izuzetno korektne. Međutim, nakon temeljite analize i razgovora unutar kluba, donijeli smo odluku da Martin Baturina ostaje u Dinamu.'

'Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje UEFA Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na najvećoj europskoj sceni. U ovom trenutku izuzetno smo zadovoljni izgledom naše momčadi i vjerujemo da upravo s ovakvim sastavom možemo ostvariti velike stvari.'

'Odluka da Martin ostane dio Dinama nije samo sportska, već i strateška. Zajedno s njim, vjerujemo da možemo ostvariti sve ciljeve koje smo si postavili za ovu sezonu. Uvjereni smo da će navijači prepoznati značaj ove odluke i nastaviti pružati podršku našem klubu u svakom koraku,' rekao je Zajec u izjavi koju je objavio Dinamo.