pogledajte gol

Gorica je udvostručila vodstvo preko bivšeg igrača Hajduka i osigurala sva tri boda!

30.08.2024 u 22:07

Bionic
Reading

Gorica će u 5. kolu SuperSport HNL-a biti domaćin Šibeniku. Utakmicu možete pratiti uživo na kanalu MAXSport1 (dostupnom putem MAXtv-a). Tekstualni prijenos, uz video golova i najboljih trenutaka, bit će dostupan na tportalu.

Gorica je u 5. kolu SuperSport HNL-a ugostila Šibenik i pružila svojim navijačima napetu i uzbudljivu utakmicu. Od samog početka, prilike su se nizale s obje strane, a krajem prvog poluvremena, točnije u 42. minuti, Gorica je povela golom Merveila Ndockyta, koji je precizno zabio nakon izvrsne asistencije Dine Štigleca.

  • +24
Gorica - Šibenik (30.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Momčad Maria Carevića, koja je u prva četiri kola ostvarila impresivan start u sezoni s osvojenih 9 bodova, nastavila je pritiskati goste iz Šibenika i u drugom poluvremenu. Njihov trud isplatio se u 76. minuti kada je Dino Mikanović udvostručio vodstvo Gorice. Mikanović je pogodio mrežu nakon dobro izvedene asistencije Marka Kolara.

5. kolo SuperSport HNL-a, Gorica - Šibenik 2:0 (Mikanović, 76') Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

Gorici će ovo biti prva pobjeda ove sezone, a sada se s još većim samopouzdanjem okreće nadolazećim izazovima u HNL-u.

U završnici utakmice, Šibenik je uspio postići utješni gol u 96. minuti preko Jakova Antona Vasilja. Iako su smanjili zaostatak, to nije bilo dovoljno da ugroze pobjedu Gorice, koja je uspjela zadržati prednost i osigurati tri boda u ovom susretu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport