poruka iz međugroja

Nakon poraza Dinama od Villarreala oglasio se i Zdravko Mamić; postavio je svima jedno pitanje vezano za trenera Krznara i igrače, a odgovori koje je dobio sve govore

09.04.2021 u 11:17

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Dinama poraženi od Villarreala 0:1, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europske lige, putem društvenih mreža oglasio se glavni arhitekt 'Modrih' Zdravko Mamić

Podsjetimo, Dinamo je u zagrebu poražen od Villarreala 0:1 golom iz kaznenog udarca u završnici prvog poluvremena, kojeg je realizirao Moreno.

No, ipak ostaje gorak okus u ustima jer je prije toga poništen gol Oršiću (zbog minimalnog zaleđa), a po mišljenju mnogih dosuđeni kazneni udarac za Villarreal bio je dvojben.

Dinamo - Villarreal 0:1 (43-11m, Moreno) - dvojbena sudačka odluka ili? Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

U najmanju ruku Dinamo je tijekom svih 90 minuta bio ravnopravan moćnoj španjolskoj momčadi te svakako ima šanse napraviti novo čudo u uzvratu.

Očekivano, iz Međugorja – gdje boravi duže vrijeme kako bi izbjegao zatvorsku kaznu – oglasio se putem Facebooka i Instagrama glavni arhitekt i začetnik ovako moćnog europskog Dinama - Zdravko Mamić.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Ne znam što vi mislite, ali ja sam ponosan na naš Dinamo! Igrali smo ravnopravno u četvrtfinalu Europa lige s nekoliko puta skupljom momčadi i izgubili golom iz penala, što pokazuje koliko smo jaki! Glave gore Dinamo, idemo za sedam dana još jače nadoknadili ste već i 2:0! AAAAAJJJJMMMOOO!', napisao je Zdravko Mamić na društvenim mrežama koji očito jako, jako vjeruje u novo čudo.

Njegovo povjerenje u trenera Damira Krznara, koji je na klupu sjeo preko noći umjesto Zorana Mamića (iz dobro poznatih razloga), očito je ogromno. Jednako kako i u igrače Dinama koji će za tjedan dana biti jači za spremnijeg Brunu Petkovića. A to nije mala stvar.

Ubrzo su uslijedili i mnogobrojni komentari (odgovori, mišljenja...) njegovih pratitelja i većina je uvjerena u prolaz. Neki su se dotakli i spornog jedanaesterca, ali ocjena igre je usprkos porazu – pozitivna.

Nema sumnje kako je Mamić vrlo vjerojatno igračima obećao i novi dodatni bonus ako prođu u polufinale Europske lige. U svakom slučaju, klub bi prolaskom dalje dodatno zaradio još nekoliko milijuna eura, a uz to bi se vrijednost igračima poput Petkovića, Oršića, Majera, Livakovića i ostalih dodatno povećala.

A da igrači u uzvratu, koji se igra za tjedan dana, nemaju što izgubiti odavno je jasno. Bez pritiska mogu odigrati utakmicu koja će svakako za klub iz Maksimira biti posebna. Važniju europsku utakmicu još od daleke 1967. Dinamo nije igrao.

Dinamo - Villarreal, poništeni gol Mislava Oršića (26) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
  • +34
Dinamo - Villarreal, četvrtfinale Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=309438877204952&set=a.294077448741095&type=3