Šveđanin pokrenuo lavinu

Nakon Zlatana Ibrahimovića Milan sada ima problema sa zadržavanjem druge velike zvijezde koja traži 10 milijuna eura po sezoni

07.09.2020 u 09:24

Bionic
Reading

Talijanski vratar Gianluigi Donnarumma (21) traži godišnju plaću od deset milijuna eura za produženje ugovora s AC Milanom

Talijanski prvoligaš AC Milan potpisao je ugovor s talentiranim 16-godišnjim švedskim nogometašem Lukasom Edvinom Björklundom, objavili su talijanski mediji. Björklund dolazi iz Malmöa, a može igrati veznjaka i napadača.

Karijeru u Milanu počet će u juniorskoj momčadi 'rossonera', a u klubu se nadaju da bi vrlo skoro mogao postati član prve momčadi. U Milanu se nadaju da će Björklund postati 'novi Ibrahimović', a nakon što su s originalnim Ibrom potpisali novi ugovor koji ih košta oko sedam milijuna eura po sezoni, sada su stigli do novog problema.

Nakon Ibre, nova zvijezda želi veću plaću. Talijanski vratar Gianluigi Donnarumma (21) traži godišnju plaću od deset milijuna eura za produženje ugovora s AC Milanom, objavili su talijanski mediji. Donnarumma je ponikao u Milanovoj omladinskoj školi, a ugovor s 'rossonerima' ističe mu u lipnju sljedeće godine. Po tom ugovoru ima godišnju plaću od šest milijuna eura.

Iako je njegov menadžer moćni Mino Raiola, malo je vjerojatno da će vlasnici Milana pristati na to da mu plaću povećaju na deset milijuna eura, jer nastoje smanjiti troškove za plaće igrača. Ne nađu li zajednički jezik. Donnarumma će idućeg ljeta napustiti klub kao slobodan igrač.