SkUPO POJAČANJE

Neki novi Atletico; Madriđani odigrali utakmicu s četiri gola, debitirala zvijezda

20.08.2024 u 08:50

Bionic
Reading

Momčad Diega Simeonea sinoć je jedva izvukla bod na gostovanju kod snažnog Villarreala; debitirao je i Julian Alvarez, ali nije imao dovoljno vremena da ostvari konkretan učinak na terenu

U posljednjem susretu 1. kola španjolskog nogometnog prvenstva Villarreal i Atletico Madrid podijelili su sinoć bodove odigravši 2:2.

Sve najvažnije dogodilo se u prvom poluvremenu. Domaćin je vodio 1:0 i 2:1, ali je Atletico oba puta izjednačio. Arnaut Danjuma je doveo Villarreal u vodstvo u 18. minuti, no samo dvije minute kasnije izjednačio je Marcos Llorente.

Koke je u 37. minti doveo Villarrel do nove prednosti pogodivši vlastitu mrežu, da bi Alexander Sorloth u petoj minuti nadoknade zabio za 2:2 svom bivšem klubu. U nastavku susreta najbliže golu bio je Villarreal, no udarac Nicolasa Pepea u 83. minuti jee završio u vratnici.

Za Atletico je debitiralo i novo skupo pojačanje; Julian Alvarez ušao je u 78., ali nije imao vremena utjecati na utakmicu. Za 16 minuta na terenu skupio je tek tri dodira s loptom.

Standings provided by Sofascore