liga prvaka

Nenad Bjelica odlučio, ovih 11 će istrčati protiv Salzburga; morao je napraviti veliku promjenu

23.10.2024 u 08:40

Bionic
Reading

Dinamo večeras od 21 sat u 3. kolu Lige prvaka igra u gostima kod Red Bull Salzburga. Trener 'modrih' Nenad Bjelica zbog ozljeda je morao napraviti jednu veliku promjenu u prvih 11 svoje momčadi

Ozljede ponovno 'kroje' sastav Dinama za Ligu prvaka. Trener Nenad Bjelica do zadnjeg je trenutka čekao, ali je na kraju ipak odlučio kako se večeras neće kockati sa zdravljem jednog od najvažnijih igrača.

Da, Bruno Petković se s reprezentativnog okupljanja vratio ozlijeđen te je protiv Istre 1961 na terenu proveo posljednjih dvadesetak minuta. No, čini se kako večeras neće krenuti od prve minute. S druge strane, oporavio se golman Ivan Nevistić koji će startati.

Vjerojatnih prvih 11 Dinama za večerašnji ogled protiv RB Salzburga trebao bi izgletati ovako:

Nevistić – Theophile, Torrente, Bernauer – Ristovski, Ademi, Sučić, Mišić, Pierre-Gabriel – Baturina – Kulenović

Umjesto Petkovića u špici napada bi tako trebao krenuti Kulenović, a ostatak momčadi će biti isti kao i protiv Monaca. Potvrdio je to i sam Bjelica.

'Volio bih da Petkovića ne moramo koristiti, da ga odmorimo jer nas čeka težak ritam utakmica. Neće startati, možda će ući ako bude potrebno, ali bilo bi bolje da ga ne moramo koristiti', istaknuo je Bjelica te dodao:

'Nevistić je bolje i vjerojatno će braniti.'

Dinamo će krenuti malo zatvorenije, ipak igra u gostima, Bjelica neće ništa riskirati i 'modri' će svoje prilike čekati iz kontri.

Problem? Pa to što Dinamo za ovu utakmicu ne može računati na trenera Nenada Bjelicu, koji je u srazu protiv Monaca dobio crveni karton!

  • +69
Dinamo - Monaco (2.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Luka stanzl/PIXSELL
Standings provided by Sofascore