ČEKA GA MJESTO DIREKTORA

Neponovljivi Totti odlazi u mirovinu: To se znalo, ali…

03.05.2017 u 15:35

Bionic
Reading

Legendarni talijanski nogometaš Francesco Totti odlučio je završiti bogatu karijeru u kojoj je nosio dres samo jednog kluba – Rome

Vijest kako 40-godišnji Francesco Totti odlazi u igračku mirovinu potvrdio je i novi sportski direktor Rome Ramon Monchi:

'Da, ovo je Tottiju posljednja sezona u karijeri. I prije mog dolaska u klub to se znalo. Francesco je Roma i želim da sa njim surađujemo u sezonama koje dolaze. Imat će direktorsku funkciju u klubu', kazao je Monchi.

Nakon što je službeno objavljeno kako je ovo definitivno Tottijeva posljednja sezona u karijeri društvene mreže doslovno su bile zatrpane njegovim fotografijama i golovima.

Punih 25 godina Francesco Totti proveo je u Romi gdje je ukupno u svim natjecanjima odigrao 783 utakmice uz postignutih 307 golova. Kao igrač Rome Totti je osvojio jednu titulu prvaka Italije, dva Kupa i dva Superkupa. Dodajmo tome kako je Totti sa 250 ligaških golova u Serie A apsolutni rekorder kada je u pitanju jedan klub (na vrhu lige je Silvio Piola sa 274 gola).

Očekuje se kako će posljednju utakmicu u dresu Rome Totti odigrati 28. svibnja protiv Geone koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić. Nema sumnje kako će to biti pravi spektakl i kako će se tražiti ulaznica više…