PRESPAVALA PROŠLU SEZONU?

Nevjerojatan gaf djevojke Gianluigija Buffona; navijači ne mogu vjerovati što je izvalila poznata novinarka

18.09.2018 u 17:49

Bionic
Reading

Poznata talijanska voditeljica Ilaria D'Amico, koja je zaštitno lice Sky Sportsa za Ligu prvaka, imala je nevjerojatan gaf uoči početka najjačeg europskog nogometnog natjecanja

Lijepa Ilaria nije poznata samo zbog svojeg posla nego i radi veze sa Gianluigi Buffonom s kojim je od 2014., a prošle godine pale su i zaruke.

Upravo s njom je ugledna Gazzetta dello Sport napravila intervju vezan uz Ligu prvaka, a ona je izvalila glupost koja je brzo postala jedna od glavnih vijesti i predmet ismijavanja na Apeninskom poluotoku.

'U mojim romantičnim snovima vidim kako PSG osvaja titulu, jer prije svega želim vidjeti Gigija u finalu s drugačijim završetkom', govorila je Ilaria pa na njezinu žalost nastavila.

'Ali u finalu vidim Juventus – Manchster City ili Manchester City – Chelsea. Za mene je Juventus favorit. No obratite pozornost na Sarrijev Chelsea koji je počeo sjajno bez obzira na malo vremena za uigravanje.'

Ilaria i Gigi Izvor: Društvene mreže

Da pojasnimo, Chelsea ni u ludilu ne može ove sezone osvojiti Ligu prvaka, jer uopće nije izborio to natjecanje te se nalazi u skupini Europske lige s Paokom, Bate Borisovom i Vidijem.

  • +4
Premier liga, Chelsea - Arsenal Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia