nevjerojatan rezultat

Nezaustavljiva Sandra nakon nove medalje: Otpisuju oni mene od 2016. godine!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 05.08.2024 23:03
  • Objavljeno 05.08.2024 u 23:03
Bionic
Reading

Sandra Elkasević osvojila je olimpijsku broncu u Parizu, što je njena treća medalja u karijeri. Nakon izvanrednog rezultata, dala je izjavu HRT-u na Stade de Franceu u Parizu.

Sandra Elkasević osvojila je olimpijsku broncu u Parizu, što je njena treća medalja u karijeri. Nakon izvanrednog rezultata, dala je izjavu HRT-u na Stade de Franceu u Parizu.

'Osjećaj je predivan, dva zlata i bronca, opet me stavlja da sam najbolja diskašica "in the field" iako je Valarie Allman danas postala olimpijska pobjednica i to dvostruka, ja sam dvostruka i brončana medalja. Nakon Tokija sam bila užasno tužna, mnogi bi odustali, bio je težak povratak. No ja sam vjerovala, istaknula je Sandra u razgovoru za HRT.

'Ovo je treća medalja za Hrvatsku na Dan pobjede. Znajte Hrvati da sam dala sve od sebe, volim vas i borit ću se. I rekla sam curama, pošto me nisu pustile da pobijedim ovaj put, moram dalje. Los Angeles 2028.', vidimo se, istaknula je.

'Prvi hitac je bio dovoljno dobar da uđem u Top 8, drugi sam baš previše željela. Treći sam išla strpljivo do kraja, mislim da sam mogla baciti 68.50, da sam mogla osvojiti srebro,' dodaje.

  • +75
Sandra Elkasević, Olimpijske igre, finale diska, 5.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Govorila je o Los Angelesu i poručila da će tamo nastupiti, iako neki znaju govoriti da je možda vrijeme za povlačenje.

'Otpisuju oni mene od 2016. godine. Ja u najboljim godinama, izgledam namlađe na terenu, pa jeste vi ljudi normalni', poručuje euforična Sandra.

Olimpijsku broncu posvećuje svojoj majci te suprugu Edisu Elkaseviću.

'On me trpi od 0 do 24, najveća mi je podrška, koji prolazi sa mnom sve ono što nitko ne vidi. Mi smo neraskidiv tim, idemo dalje prema još većim ciljevima.'

U trenutku dok je davala izjavu, fenomenalni švedski skakač s motkom, Armand Duplantis oborio je svjetski rekord koji sada iznosi 6.25, a Sandra je poviknula.

'Svjetski rekord? Ma on je to totalno lud.'

  • +32
Sandra Elkasević Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal