ikona hr nogometa

Niko Kranjčar je oprezan: Dinamu još ne možemo čestitati na plasmanu u Ligu prvaka

21.08.2024 u 13:08

Bionic
Reading

Niko Kranjčar je u novoj emisiji Večernjeg TV-a iznio svoje dojmove o 3:0 pobjedi Dinama protiv Qarabaga

Osim o Dinamovoj pobjedi, Niko Kranjčar je za Večernji TV govorio i o svojem angažmanu u stožeru U-21 reprezentacije, gdje se pridružio novom izborniku Ivici Oliću.

'Fantastičan rezultat za Dinamo, već tradicionalno u Europi podiže naš koeficijent. Utakmica otvorena, šanse za obje strane, Dinamo je iskoristio svoje, Qarabag nije. Prema najavama bilo je evidentno da su Azeri vrhunska momčad koja može svima stvoriti probleme, moglo se očekivati da to neće biti lagana utakmica. U nekim trenucima su nas oduševili, ali Dinamo je detektirao njihove mane i dolazio u velike prilike. Dinamo je pokazao da je ozbiljna europska momčad i naš najveći klub, ali nikako im ne možemo čestitati na prolasku zbog količine šansi koje Qarabag stvara', naglasio je Niko Kranjčar te dodao:

  • +78
Dinamo - Qarabag, Liga prvaka, kvalifikacije, 20.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

'Prema mojemu mišljenju najveći je dobitak Dinama u ovom prijelaznom roku ostanak Baturine i Sučića te Petković koji je sigurno ključan igrač. Njegova prisutnost dodaje novu dimenziju ovoj momčadi. Baturina je u drugom poluvremenu imao fantastičnih 20 minuta, šteta što to nije okrunio golom. Veseli me povratak Pjace, mislim da može puno donijeti Dinamu. Prošao je kroz toliko teških trenutaka u karijeri i drago mi je zbog njega; zaslužio je postići prvi gol za Dinamo u Europi ove sezone.'

A SuperSport HNL? Hoće li Dinamo lako obraniti naslov prvaka?

'Rano je reći da će se Dinamo prošetati do naslova, ali prema svemu sudeći, trebao bi. Bilo bi veliko iznenađenje da ne uzme naslov bez problema. Žao mi je što je Hajduk u velikim problemima, ali daleko sam od Splita i ne znam što se točno dogodilo, pa mi je teško komentirati. No treba odati priznanje Perišiću, čak i ako je došao iz sebičnih razloga. Njegov dolazak izazvao je novi val euforije. On je pravo bogatstvo za našu ligu', istaknuo je Niko Kranjčar za Večernji TV te se dotakao i reprezentacije:

  • +23
Hajduk - Varaždin (18.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

'Nije me iznenadilo što je Modrić ostao u reprezentaciji; da on to nije želio, to bismo već odavno doznali. Smatram da će i dalje imati glavnu ulogu i da će biti od velike koristi Hrvatskoj. Luka i izbornik odlučit će što je u najboljem interesu za naš nogomet, trebamo biti presretni što je još uvijek s nama.'

Progovoro je Kranjčar o svom angažmanu u stožeru U-21 reprezentacije gdje se pridružio novom izborniku Ivici Oliću.

'Imam čast i zadovoljstvo vratiti se u reprezentaciju i hrvatski nogomet, mislim da najviše mogu vratiti našem nogometu kroz reprezentaciju. Imam čast ponovno surađivati s Ivicom Olićem, velikim nogometašem i svojim prijateljem. Emocija je ovdje svakako prisutna i to me jako ispunjava i uveseljava', zaključio je Kranjčar u razgovoru za Večernji TV.

>> sve što je Niko Kranjčar još rekao u razgovoru za Večernji TV potražite OVDJE.