NIJE MU PRVI PUTA

Nova prljavština Nikole Karabatića razbjesnila sve; odmah je morao pod tuš

28.11.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Nikola Karabatić jedan je od najboljih rukometaša svih vremena, no on je isto tako poznat po grubostima u obrani. U devetom kolu Lige prvaka, u kojem je njegov PSG na gostovanju svladao Kielce 30:29, suci mu nisu progledali kroz prste

Karijera Nikole Karabatića obilježena je fantastičnim uspjesima, tri olimpijske medalje od toga dvije zlatne, šest svjetskih odličja (četiri najsjajnija), četiri eurospke kolajne (tri zlata), s klubovima je uzimao njemačka, španjolska i francuska prvenstva, ima tri trijumfa u Ligi prvaka, a tri puta je bio proglašen najboljim na svijetu.

I dok ga neki obožavaju i skidaju mu kapu zbog svega što je ostvario u rukometu, nekima opet nije pretjerano drag zbog igre u obranu. Karabatiću nisu nepoznati brutalni udarci u glavu, vrat i prsa suparnika te njegova naknadna gluma kao da to nije bilo tako strašno.

Kabarabatić je brutalno zaustavio Janca

Ipak, njegova nova prljavština na parketu nije prošla nekažnjeno. Karabatić je sa sedam golova izludio navijače Kielcea, ali je u 47. minuti zaradio crveni karton. Francuski reprezentativac je s obje ruke žestoko startao na vrat Slovenca Blaža Janca, a još se po običaju i čudio kao da nije ništa napravio.

Njegovo brutalni prekršaj i ponašanje poslije njega izazvali su bijes kod domaćih igrača koji su se poželjeli obračunati s Karabatićem, ali srećom bilo je više hladnijih glava koje su spriječile makljažu.

  • +6
Nikola Karabatić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njemački suci Geipel i Kelbig nisu bili impresionirani Karabatićevom veličinom pa su ga poslali na tribine, uz oduševljenje više od četiri tisuće gledatelja u dvorani.