totalni kaos na old traffordu

Novi skandal potresa Manchester United; zvijezde 'crvenih vragova' potukle su se na treningu, a klub je pokušao zataškati sukob

16.05.2022 u 14:50

Bionic
Reading

Svi u redovima Manchester Uniteda jedva čekaju kraj ove katastrofalne sezone u kojoj se momčad s Old Trafforda nije uspjela plasirati u Ligu prvaka. Napetost je sve izraženija, a sve je kulminiralo fizičkim obračunom igrača na treningu nakon poraza 4:0 od Brightona

Rezultatski debakl na gostovanju kod Brightona dodatno je rasplamsao nepopravljivo lošu atmosferu u momčadi Manchester Uniteda. 'Crveni vragovi' su izgubili 4:0, a nakon toga je u svlačionici nastao totalni kaos.

Engleski mediji tvrde kako je odmah nakon utakmice 'zaiskrilo' između igrača Uniteda, pale su i teške riječi, no situacija se nekako primirila i činilo se da je nervoza splasnula na vrijeme.

No, samo dva dana kasnije dogodio se novi skandal. Engleski mediji otkrivaju da su se na prvom treningu nakon tog poraza potukla dva igrača Uniteda. U klubu su pokušali zataškati ovaj obračun, ali sve je na kraju isplivalo u javnost.

Imena dvojice nogometaša koji su se potukli na treningu za sada se drže u tajnosti, ali je potvrđeno da su to prvotimci Uniteda, tj. zvijezde momčadi, kako tvrdi SkySports.

Posljednji mjeseci bili su vrlo turbulentni, momčad Uniteda je u teškom rasulu, posebice nakon što nisu uspjeli osigurati plasman u Ligu prvaka. Odnosi među igračima nikad nisu bili lošiji, a tijekom sezone posebnu su nervozi na terenu i izvan njega iskazivale najveće zvijezde kao što su Cristiano Ronaldo, David de Gea, Paul Pogba, Bruno Fernandes i osporavani kapetan Harry Maguire.

  • +5
Manchester United - Brentford, Premiership, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Pojedini engleski mediji tvrde da se baš među gore navedenim imenima nalaze i dvojica koja su se odlučila fizički obračunati, no za sada konkretne potvrde ipak nema. United do službenog kraja sezone moga odigrati još jednu utakmicu, u gostima protiv Crystal Palacea, a pobjeda bi 'crvenim vragovima' osigurala plasman u Europsku ligu. Za većinu zvijezda to je više kazna nego uspjeh jer svi su sanjali Ligu prvaka...

No, novi trener Uniteda Erik ten Hag ionako je najavio veliku čistku u momčadi ovog ljeta, dojam je da bi se i ratoborne zvijezde vrlo lako mogle naći na popisu onih koji su višak na Old Traffordu.

Standings provided by SofaScore LiveScore