psk_2

ekskluzivno za tportal

Novinar tportala naišao je na bivšeg Vatrenog; evo što očekuje protiv Italije!

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 24.06.2024 19:10
  • Objavljeno 24.06.2024 u 15:10
Bionic
Reading

Novinar tportala Silvijo Škrlec je u Leipzigu koji je obojen u crveno-bijelo još od sinoć. Naišao je na bivšeg reprezentativca hrvatske nogometne reprezentacije Ivana Tomečaka koji je prokomentirao što očekuje od večerašnjeg dvoboja s Talijanima.

Usred sveg ludila koje se događa proteklih dana sa navijačima Vatrenih u Leipzigu, naš novinar Silvijo Škrlec sreo je bivšeg reprezentativca, Ivana Tomečaka.

Prvo su prokomentirali nevjerojatnu atmosferu naših navijača koja se nije ugasila još od sinoć i što očekuje od utakmice.

'Polako je užarena atmosfera, pripremamo se za ono što nas čeka navečer i vjerujemo u prolaz naših.' rekao je Tomečak.

Bivši Vatreni je rekao da je u kontaktu s nekadašnjim suigračem Andrejem Kramarićem te je komentirao kratku izmjenu riječi koju su imali.

'Čuo sam se sa Kramom nešto kratko, poslao sam mu par poruka podrške i to je sve, nadamo se najboljem' nastavio je.

Nije htio trčati pred rudo i komentirati hipotetski okršaj sa Švicarskom te je naglasio kako se trebamo fokusirati na večerašnju utakmicu.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

'Ajmo mi danas prvo pobijediti pa ćemo onda dalje, najbitnije je danas ovo odigrati dobro pa onda lako za dalje. Mislim da ove utakmice do sada na prvenstvu nisu prava slika naše reprezentacije, ali nadam se da će od današnjeg dana krenuti sve na bolje i da ćemo se što više veseliti', zaključio je Ivan Tomečak.

  • +21
Hrvatski navijači u Leipzigu - zagrijavanje, 24.6.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bivši hrvatski nogometaš koji je igrao na poziciji desnog beka, tijekom karijere igrao je za Dinamo Zagreb, NK Lokomotivu, HNK Goricu, HNK Rijeku, NK Rudeš, Dnipro Dnipropetrovsk, Al-Nassr, Mechelen, te NK Osijek, a za hrvatsku reprezentaciju zabilježio je jedan nastup 2014. godine u prijateljskoj utakmici protiv Argentine.

sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal