PRESRETNI SUČIĆ

O njegovom golu još se govori; evo kome ga je posvetio i što su mu rekli u klubu

09.10.2024 u 08:06

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 22-godišnji Luka Sučić, doživo je veliku čast, jer izabran je za igrača mjeseca u svom Real Sociedadu

Hrvatski veznjak, Luka Sučić prekrasnim pogotkom u mreži Jana Oblaka i Atletica osigurao je svom Real Sociedadu bod protiv Atletica.

Naravno, nakon što je efektno zabio, a izbornik Dalić poentirao 'da je takav gol zabio Maradona, Messi ili Ronaldo vrtio bi se na televiziji stotinu puta svaki dan, to je remek-djelo', jasno je da se o Sučiću piše u španjolskim medijima.

Neki su otišli toliko daleko, pa ga čak najavili i kao mogućeg igrača madridskog Reala.

No, Sučić je trenutno u Zagrebu, okupiran reprezentacijom, ali i 'vrti' film s utakmice protiv Atletica.

Evo što je rekao za Sportske novosti.

'Osjećaj je bio zaista predivan, nevjerojatan! Bilo je fenomenalno, a i kako bi i bilo drugačije poslije pogotka na samom koncu utakmice, za izjednačenje protiv vrlo moćnog suparnika. Moj prvijenac, u La Ligi, za moj novi klub... Sreća i radost su me bili obuzeli', izjavio je Sučić, a onda otkrio i kome je ovaj gol 'namijenjen'.

'Ovaj pogodak posvećujem svojoj obitelji, koja je uvijek bila uz mene'.

Što su vam rekli u klubu?

'Suigrači su mi govorili u stilu 'pa ti nisi normalan'. Čestitali su mi svi od reda, suigrači, trener, osobe iz uprave kluba. Bio je to dio moje sreće. Definitivno, ovo mi je najljepši i najdraži gol do sada! Međutim, svjestan sam da se samo od toga ne živi, ne može se jedan profesionalac na tome zaustaviti, odnosno zadovoljiti jednim lijepim pogotkom. Moram raditi i dalje kako bi bilo još takvih i sličnih golova'.

A što je Sučić još rekao, pročitajte OVDJE.