NEMA GA ŠEST TJEDANA

Očaj u Liverpoolu; taman kad je sve 'sjelo', jedan od ključnih igrača se ozlijedio

09.10.2024 u 13:24

Bionic
Reading

Vratar Liverpoola Alisson Becker, koji se u subotu ozlijedio u utakmici protiv Crystal Palacea, ozlijedio je tetivu i očekuje se da će izbivati ​​oko šest tjedana zbog čega će propustiti okršaje protiv Chelseaja i Arsenala, piše u srijedu britanski tisak.

Brazilski reprezentativac, 32-godišnji Alisson Becker ozlijedio se u 1:0 pobjedi protiv Crystal Palacea i izašao je iz igre pred kraj utakmice. Prema pisanju britanskih medija, pretrage su pokazale da Alisson vjerojatno neće biti spreman igrati prije kraja reprezentativne stanke u studenom.

Ako se ova predviđanja potvrde, Brazilac bi se mogao vratiti za utakmicu protiv Southamptona 24. studenog. Liverpool, trenutno vodeći na ljestvici nakon sedam kola, tako bi mogao ostati bez iskusnog vratara za dvoboje na vrhu protiv Chelseaja (20. listopada) i Arsenala (27. listopada).

Uz dvije pobjede u Ligi prvaka, Redsi, koje sada vodi Arne Slot nakon odlaska Jürgena Kloppa, igrat će još protiv Leipziga (23. listopada) i Leverkusena (5. studenog).

Očekuje se da će 25-godišnji Irac Caoimhin Kelleher, koji je propustio utakmicu Palacea zbog bolesti, zamijeniti Alissona na golu, kao što je to učinio prošle sezone kada je Brazilac također pauzirao zbog slične ozljede tetive koljena.